Walhalla Rent 

Meiltä saat mm. satulat ja muut hevostarvikkeet sekä varastotilat Forssasta ja Klaukkalasta! 

Myymme laajan valikoiman satuloita sekä muita hevostarvikkeita. Voit myös vuokrata meiltä kahden hevosen auton. Vuokravarastotilamme sijaitsevat Klaukkalassa. Lisäksi vuokraamme vapaa-ajan asuntoja Klaukkalassa, Forssassa ja Tallinnassa näppärän Booking.com-sivuston kautta.

Hevosauto

Hevosauton vuokraus

Meiltä saat vuokrattua hevosauton kahdelle hevoselle. Lue lisää ja vuokraa auto!

Satula

Käytetyt satulat

Kun tarvitset laadukasta satulaa kohtuuhintaan, löydät ne meiltä! 

Vuokrattava varasto

Varastotilat ja vuokra-asunnot

Vuokraamme varastotiloja sekä vapaa-ajan asuntoja. Tutustu ja varaa helposti!

Walhalla Rentistä löydät laajan valikoiman käytettyjä satuloita!

Bartos satula Estesatulat

Meitä löydät laajan valikoiman erilaisia estesatuloita. Laadukas estesatula tarjoaa optimaalisen istuvuuden ja tuen hyppyihin. Estesatulat on suunniteltu sekä esteratsastuksen ammattilaisille että harrastajille, ja ne takaavat mukavuuden ja vakauden radalla.

Kieffer Lech Profi satula Koulusatulat

Koulusatut ovat suunniteltu tarkkuutta vaativaan kouluratsastukseen. Koulusatuloilla ratsastajat voivat keskittyä istunnan hienosäätöön ja avujen antamiseen. Ergonominen muotoilu tukee oikeaa istuntaa ja antaa tasapainoisen kontaktin hevoseen.

Global satula Yleissatulat

Yleissatulat ovat monipuolisia ja ne sopivat niin maastoon, esteratsastukseen kuin kouluratsastukseenkin. Yleissatulat tarjoavat mukavuutta ja tukea erilaisiin ratsastustyyleihin, joten voit nauttia ratsastamisesta luottavaisin mielin.

Trail Horses Best satula Muut satulat

Valikoimassamme on myös muita satulamalleja, kuten erikoissatuloita ja monikäyttöisiä satuloita. Annamme mielellämme lisätietoa satulamalleistamme, joten otathan yhteyttä jos kaipaat vielä lisätietoa valintaasi.

Ota yhteyttä, annamme mielellämme lisätietoa palveluistamme ja hevostarvikkeistamme!

Walhalla Rent on hevosalan luotettava kumppani, jolta voit aina tarvittaessa kysyä lisätietoa! Palvelemme niin sähköpostitse kuin puhelimitse. Ota yhteyttä vaikka saman tien!

Ota yhteyttä!